Your address will show here +12 34 56 78

Vanliga frågor

FLEXOVITAL+RÖDBETA
Från den 15 mars 2019
Den senaste åren har Rödbetsjuicen blivit oerhört populär bland både elitidrottare, amatöridrottare och allmänheten. Anledningen är att det finns många studier på senare tid som visar på Rödbetans positiva effekter.
FLEXOVITAL innehåller sedan tidigare L-Arginin, L-Citrullin, Rosenrot extrakt, och C-vitamin och nu tillkommer även Rödbetsextrakt och Magnesium.
L-Arginin och L-Citrullin
L-Arginin och L-Citrullin är förmodligen de mest väldokumenterade aminosyrorna eftersom Nobelpriset i medicin 1998 inkluderade kunskapen om dem. Vi rekommenderar alla som är intresserade av hälsa att söka på nätet och läsa mer om dessa viktiga aminosyror.
1998 tilldelades den amerikanske forskaren Dr. Louis J Ignarro, tillsammans med två forskarkollegor, Nobelpriset i medicin för forskning om NO (kväveoxid) och dess effekt på hälsan.
Rosenrot
Det här är inte bara vår favoritrot, den är bland de mest populära tillskotten i Skandinavien och redan Vikingarna förstod att uppskatta dess positiva effekter. Vi använder ett högklassigt extrakt vilket är Rosenrot i koncentrerad form. Att vi valde Rosenrot tillsammans med det övriga innehållet i Flexovital är noga uttänkt. Redan 1755 beskrev Carl Von Linné Rhodiola rosea som en läkande naturmedicin. Det finns mycket att läsa på nätet om Rhodiola rosea för den som vill veta mer.
C-vitamin
C-vitamin är en annan välkänd antioxidant som bland annat finns i citrusfrukter och de flesta vet idag att det är oerhört viktigt att få i sig tillräckligt och att det inte går att överdosera. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion. C-vitamin bidrar till bibehålla immunsystemets normala funktion.
Rödbetsextrakt
På senare år har Rödbetan blivit oerhört populär och anledningen är att det publicerats flera Svenska studier som visar att Rödbetan har positiva effekter på bland annat uthållighet och återhämtning. Det är ju egenskaper som är viktiga oavsett om du är elitidrottare eller bara tycker om trädgårdsarbete och skogspromenader.
Magnesium citrat
FLEXOVITAL+RÖDBETA innehåller Magnesium citrat och anledningen är att: 
Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning
Magnesium bidrar till normal muskelfunktion
Magnesium bidrar till att bibehålla normal benstomme
Magnesium bidrar till nervsystemets normala funktion
Var tillverkas Flexovital?
Flexovital tillverkas i Sverige vilket säkerställer att vi följer Svensk lagstiftning när det gäller livsmedelstillverkning. Vi tror att våra kunder tycker det känns tryggt.

Vad innehåller en tablett och hur doserar jag?
En ask Flexovital innehåller 90 tabletter. Varje tablett innehåller: 
L-Arginine (175mg), L-Citrullin (125mg), Rhodiola rosea extrakt (100mg), Rödbetsextrakt (100mg), Magnesium Citrat (25mg) och C-vitamin (25mg) samt bindmedel och andra tillsatser för att tabletterna ska hålla ihop och kunna upptas av kroppen.

Den rekommenderade dosen är 3-4 tabletter om dagen, fördelat på morgon och kväll och då räcker 1 ask 
Flexovital ca 1 månad.
  • Text Hover

Betalning och leverans

Prenumerationsvillkor
Ingen uppsägningstid! Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid och får 1 månadsförbrukningar för 99 SEK. Efter 1 månad får du 1 månadsförbrukning per månad till ordinarie pris 198 SEK per månad tills du säger upp prenumerationen.
 
Pris
I priserna ingår moms med 12 %.
 
Leveranser - Leveranstid
Normalt levereras varor inom 3-7 helgfria dagar.
 
Betalningsalternativ
Kortbetalning eller faktura.
 
Avgifter
Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer vid beställning om ej annat specificeras.
 
Återbetalningar
En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.
 
Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott.
Reklamation
Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad (obruten förpackning) när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Sekretess och säkerhet för personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.