Your address will show here +12 34 56 78

Användarna berättar

Var har användarnas berättelser tagit vägen?

På den här sidan berättade tidigare några av våra användare om sina upplevelser med Flexovital. Det var fantastiska berättelser som användarna själva hört av sig och delat med sig av. 

MEN, eftersom Flexovital är ett kosttillskott finns det väldigt strikta riktlinjer runt vad vi får skriva och vi har därför blivit tvungna att ta bort dessa fantastiska berättelser. 

Våra användares välmående är det som får oss att att arbeta tidiga morgnar och sena nätter. Så snälla, sluta inte att skicka in era historier om hur Flexovital har påverkat era liv. Även om vi inte får publicera dem här så uppskattar vi dem oerhört mycket!

Flexovital togs fram av ett forskarteam på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. De byggde sitt arbete på den nobelprisbelönade upptäckten om Kväveoxidens roll i kroppen. Vi inkluderar bara den kombination av ingredienser som våra forskare anser ger bäst effekt och nästa uppdatering av Flexovital kommer innehålla Rödbetsextrakt med garanterad 2% Nitrathalt och Magnesium. Vi räknar med att lansera nästa generations Flexovital i slutet av februari.

  • Text Hover