Your address will show here +12 34 56 78

Användarna berättar

Var har användarnas berättelser tagit vägen?

På den här sidan berättade tidigare några av våra användare om sina upplevelser med Flexovital. Det var fantastiska berättelser som användarna själva hört av sig och delat med sig av. 

MEN, eftersom Flexovital är ett kosttillskott finns det väldigt strikta riktlinjer runt vad vi får skriva och vi har därför blivit tvungna att ta bort dessa fantastiska berättelser. 

Våra användares välmående är det som får oss att att arbeta tidiga morgnar och sena nätter. Så snälla, sluta inte med att dela med er av våra upplevelser. Även om vi inte får publicera dem här så uppskattar vi dem oerhört mycket!

Flexovital togs fram av ett forskarteam på Akademiska Sjukhuset i Uppsala. De byggde sitt arbete på den nobelprisbelönade upptäckten om kväveoxidens roll för blodcirkulationen. Vi skulle kunna lägga i en massa vitaminer i tabletterna för vilka det finns godkända hälsopåståenden för att på så sätt kunna hävda att Flexovital är bra för dina muskler, leder, brosk och så vidare. Men Flexovital kommer aldrig att bli ett vitaminpiller för att vi skall kunna sälja flera askar. Ett vitamin-piller kan man enkelt och billigt köpa i en hälsokostbutik eller på ett apotek och vi inkluderar bara den kombination av ingredienser som våra forskare anser ger bäst effekt. 

  • Text Hover