Your address will show here +12 34 56 78

Om Flexovital

Flexovital togs fram av ett forskarteam vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala för drygt 14 år sedan och de inspirerades av en upptäckt som belönats med Nobelpriset i medicin 1998.

Flexovital innehåller de två essentiella aminosyrorna 
L-Arginine och L-Citrulline. Dessa två aminosyror utgör basen i forskningen som 1998 gav tre Amerikanska forskare Nobelpriset i medicin. Förutom dessa så innehåller Flexovital även ämne som bl a har betydelse för brosket, blodkärlen och immunsystemet.

Brosk: innehåller C-vitamin som bidrar till normal
kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
Immunsystem: Flexovital innehåller C-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion.
Blodkärlen: Flexovital innehåller C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.

Flexovital-ett allround tillskott som tillverkas i Sverige av råvaror som är noga utvalda och kontrollerade att de är av högsta kvalité.

De flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad spegelbilden visar men tyvärr är kroppen ofta inte med på noterna. Men vi är övertygade om att du har det i dig och att du kan få fram din ungdomliga känsla igen. Vi vill att du ska hitta tillbaka till den igen. 

Känn dig trygg med Flexovital- Made in Sweden
Flexovital genomgår samma stränga kontroller som andra kosttillskott som tillverkas i Sverige vilket ger dig som konsumenten trygghet i att din Flexovital ask inte innehåller något annat än naturliga kvalitetsämnen. 
Vår fabrik tillverkar enligt Good Manufacturing Practice (GMP) som är riktlinjer för hur bl a mediciner och mat skall framställas för att ha god kontroll på testning och på kvalité i produktionen.

Vi tror det finns sätt, enkla sätt!

Vi tror att kost och motion kan göra skillnaden i livskvalitén långt upp i åldrarna och att sprida kunskap om detta är målet med allt vårt arbete.
FLEXOVITAL+RÖDBETA är frukten av forskningsarbete vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Vi har på senare tid även inspirerats av forskningsarbete på Karolinska Institutet där ett team har visat på Rödbetors effekter på kroppen. Därför innehåller nya versionen av Flexovital även Rödbetsextrakt och Magnesium. FLEXOVITAL+RÖDBETA
Click here to edit.
  • Text Hover

Prova Flexovital idag!

50% rabatt första månaden.
Ingen bindningstid. Porto ingår.
personuppgiftspolicy
Summa: 99 SEK

Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid.
Efter 1 månad får du 1 månadsförbrukning per månad till ordinarie pris 198 SEK kr inkl. porto tills du säger upp prenumerationen.
INGEN BINDNINGSTID - PORTO INGÅR!

Vi stöttar Zelmerlöw & Björkman foundation genom att skänka 5 kronor per såld ask. Läs mer på www.zbfoundation.se