Your address will show here +12 34 56 78

Om Flexovital

Flexovital togs fram av ett forskarteam vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala för drygt 14 år sedan och de inspirerades av en upptäckt som belönats med Nobelpriset i medicin 1998.

Flexovital innehåller de två essentiella aminosyrorna 
L-Arginine och L-Citrulline. Dessa två aminosyror utgör basen i forskningen som 1998 gav tre Amerikanska forskare Nobelpriset i medicin. Förutom dessa så innehåller Flexovital även ämne som bl a har betydelse för brosket, blodkärlen och immunsystemet.

Brosk: innehåller C-vitamin som bidrar till normal
kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
Immunsystem: Flexovital innehåller C-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion.
Blodkärlen: Flexovital innehåller C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion.

Flexovital-ett allround tillskott som tillverkas i Sverige av råvaror som är noga utvalda och kontrollerade att de är av högsta kvalité.

De flesta känner sig mentalt 10-15 år yngre än vad spegelbilden visar men tyvärr är kroppen ofta inte med på noterna. Men vi är övertygade om att du har det i dig och att du kan få fram din ungdomliga känsla igen. Vi vill att du ska hitta tillbaka till den igen. 

Känn dig trygg med Flexovital- Made in Sweden
Flexovital genomgår samma stränga kontroller som andra kosttillskott som tillverkas i Sverige vilket ger dig som konsumenten trygghet i att din Flexovital ask inte innehåller något annat än naturliga kvalitetsämnen. 
Vår fabrik tillverkar enligt Good Manufacturing Practice (GMP) som är riktlinjer för hur bl a mediciner och mat skall framställas för att ha god kontroll på testning och på kvalité i produktionen.

Vi tror det finns sätt, enkla sätt!

Vi tror att kost och motion kan göra skillnaden i livskvalitén långt upp i åldrarna och att sprida kunskap om detta är målet med allt vårt arbete.
Flexovital är frukten av forskningsarbete vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Vi har på senare tid även inspirerats av forskningsarbete på Karolinska Institutet där ett team har visat på Rödbetors effekter på kroppen. Därför kommer nästa version av Flexovital som kommer i februari 2019 innehålla även Rödbetor och Magnesium.


Click here to edit.
  • Text Hover

Prova Flexovital idag!

50% rabatt första månaden.
Ingen bindningstid. Porto ingår.
personuppgiftspolicy
Summa: 99 SEK

Du tecknar dig för en prenumeration utan uppsägningstid.
Efter 1 månad får du 1 månadsförbrukning per månad till ordinarie pris 198 SEK kr inkl. porto tills du säger upp prenumerationen.
INGEN BINDNINGSTID - PORTO INGÅR!

Vi stöttar Zelmerlöw & Björkman foundation genom att skänka 5 kronor per såld ask. Läs mer på www.zbfoundation.se